+36 20 555 1155

Fenyő Iván, színész

Feny

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

Szávay Ágnes, teniszező

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a legkedvezőbb árat kínálták.

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóból lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."

Almássy Gyula, Világjáró magazin

almassy

"A munkám miatt sokat utazom. Az autóimnak mindig más célnak kell megfelelnie.

A mindennapi mozgáshoz legtöbbször elég egy kis autó. Néha, azonban, ha stábbal, vagy nagyobb felszereléssel utazom egy kisbusz kell. És előfordul, nem is olyan ritkán, hogy valami csúcs kategóriára van szükségem.

Mintha a Yes Autorent a Rugalmas Autópark Kezelési Programot nekem találta volna ki. Mintha lenne egy saját autóflottám. Indulás előtt csak választanom kell, hogy melyik az aktuális úti célnak éppen a legmegfelelőbb jármű."

Pongrácz Zoltán, www.weboptim.hu

pongracz

"A cégem többek között honlapok optimalizációjával foglalkozik. hol másutt kerestem volna autókölcsönzőt, ha nem az interneten. Az első találat egy igen érdekes, és egyedi megoldásokat felvonultató társaság volt.

A Yes Autorent oldalát figyelmesebben áttanulmányozva kiderült, hogy nem csak autók bérbeadásával, hanem bérlet közvetítéssel is foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen okból feleslegessé válik az autóm, akár csak pár hónapos időszakra is, beadhatom hozzájuk. A bérbeadásból jelentős bevételszerzésre adódik lehetőségem. Tehát optimalizálhatom az autóparkomat is."

Faragó István, Budapest

"Nagyon elégedett voltam a Yes Autorent autókölcsönző szolgáltatásával. Segítőkészek a munkatársak, és az autó minősége is kifogástalan volt. Ajánlom minden kedves ismerősömnek őket."

Maria Sandor, Australia

" Lassan 9 éve,hogy Australiaban élek és eddig minden évben megadatott,hogy haza utazzam a családomhoz látogatóba, nyaralni 1-2 hónapra. Ez idő alatt szerettem volna minél több helyre eljutni és igy autot kellett bérelnem. Sajnos legelső bérléseimnel még nem tudtam errol a kiváló autókölcsönzőről de az utolsó 3-4 évben tőlük bérelem az autót amikor otthon vagyok és ha voltak is néha problémak azokat azonnal, teljes odaadással és körültekintően megoldották. Az árak hogy az előttem levők hozzászólásaihoz szóljak ténylegesen alacsonyabbak mint a többi autókölcsönzőié. Egyszóval nagyon elégedett vagyok velük és csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm, hamarosan ismét az önök autójának a kényelmet élvezhetem.

Bokor Éva, Arcadia, USA

"...Továbbá köszönöm az ön, és munkatársainak segítőkészségét, udvariasságát, és az alapjában véve igen kellemes együttműködést. Feltétlenül ajánlom az önök szolgáltatását az ismerőseimnek."

Bálint Ferenc, Carollton, USA

"...Ismételten nagyon szépen köszönöm a segítőkész, és kedves magatartást. Terjeszteni fogom a jó véleményemet önökről. Igénybe fogom venni a jövőben is a szolgáltatásukat. Köszönöm szépen, és további sok sikert. Tisztelettel"

Hajdú Edina, Edinburgh, UK

"...Köszönöm szépen a pontos és gyors ügyintézést, nagyon megkönnyitettétek a dolgunkat és biztosíthatlak, hogy ha legközelebb is Magyarországra látogatunk, a Yes Autorent szolgáltatásait fogjuk igénybe venni. Üdvözlettel,"

Veres Zoltán, Budapest

„Ezúton szeretném megköszönni a segítségét még egyszer, az autó nagyon jól teljesített, abszolút meg voltunk vele elégedve." ... Az autóval és a kiszolgálással is teljes mértékben meg voltunk elégedve, mindenben nagyon segítőkészek és partnerek voltak...." "...Szeretnék önöknek további sok sikert és kellemes nyarat kívánni. Azt hiszem ha autóbérléssel kapcsolatos problémáim merülnek fel a jövőben akkor önöket fogom elsőként megkeresni és bátran fogom önöket ajánlani barátoknak, ismerősöknek is. Köszönettel,"

Marton Sylvester, UK, London

"Köszönöm a teljes Yesuto csapatának a szakszerű és barátságos ügyintézést. Nagyon pozitív véleményem van rólatok"

SHORT TERM RENTS

LONG TERM RENTS

CALL US!

(+36 20 555 1155)

WRITE US!

MAP

 

FAQ