+36 20 555 1155

Kupon akció

Kuponvásárlási lehetőség!

Amennyiben ön autót bérel a Yes Autorenttől, úgy a bérlés időtartama alatt lehetősége van 50%-os áron, azaz 1.000 Ft-ért, 2000 Ft értékű autóbérlésre jogosító kupont vásárolni. Minden napi díjas autóbérletre elköltött 4.000 Ft után egy kupon vásárlására nyílik lehetőség.

A kuponok napi díjas autóbérlésre időkorlát nélkül szabadon felhasználhatók, azonban minden esetben csak a bérleti díj 25 %-a fizethető kuponnal.

Példa: Ön 40.000 Ft-ért bérel autót. Ebben az esetben 10 db 1.000 Ft értékű kupont vásárolhat. A kuponokért összesen 10.000 Ft-ot fizet, azonban azok összértéke 20.000 Ft.

50percent

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."