+36 20 555 1155

Adja bérbe autóját, az autó pénz

Az alábbi cikkben munkatársaimmal összefoglaltuk az autó bérbe adása mellett szóló érveket.

A Bérbeadói program lényege az, hogy ön autója révén úgy juthat jövedelemhez, hogy az autója is megmarad.

Először is néhány példa az autótulajdonosok számára éves szinten kifizetett összegekre:

- Mercedes Benz E (7 éves): 3.115.000 Ft

- Mazda 6 (6 éves): 1.216.000 Ft

- Opel Corsa (4 éves): 786.000 Ft

- Citroen C1 (8 éves): 462.000 Ft

Ön se adja el autóját, hanem adja inkább bérbe!

Ha kíváncsi, hogy az Ön autója mennyit tud hozni évente, akkor kattintson ide! Munkatársaink készíteni fognak az ön számára egy előzetes becslést az elmúlt 13 év tapasztalatai alapján.

 Megkérdeztünk néhány bérbeadót, hogy miért választották ezt a megoldást, és a következő válaszokat kaptuk:

•"Pénzre volt szükségem, és nélkülözni tudtam az autót."

•"Külföldön vállaltam munkát, de az autót nem akartam eladni, illetve az igazat megvallva, csak elkótyavetyélni tudtam volna. Így azonban pénzhez jutok, és az autóm is megmarad."

•"Céges autót kaptam a munkahelyemen, de a saját autómtól nem akartam megválni"

•"Nem tudtam miből fizetni a hitelek törlesztő részleteit. Ez pedig egy folyamatos bevételi forrásnak tűnt."

•"Évek óta foglalkozom autók vételével és eladásával. Egyszer egy barátom felhívta a figyelmemet a bérbe adás lehetőségére. Először egy autóval próbáltam ki. Most négy autóm van a rendszerben. Azt hiszem, ez bizonyítja, hogy a jövedelmezősége megfelelő"

•" Beragadt néhány autó a cégben, csak nagy veszteséggel tudtunk volna kiszállni belőlük, mert a hiteltartozás magasabb volt rajtuk, mint a piaci értékük. Ma már lejártak a hitelek. De még mindig bérbe adjuk őket, mivel stabil bevételt biztosítanak"

Csatlakozzon ön is a rendszerhez, ne hagyja értékeit parlagon heverni!

Ez a lehetőség adott mind magánszemélyek, mind cégek számára.

 

Referenciáink:

- A több száz elégedett autótulajdonos, akiknek egy részét ez a lehetőség mentette meg a csődtől. Mások pedig ma már kiegészítő jövedelemforrásként kezelik a programunkat.

- A 22 ezer ügyfél, melyek közül több mint 6.000 visszatérő bérlő. Visszatérőnek számítanak azok, akik már legalább három alkalommal bérleltek autót.

- A 13 év a bérletközvetítésben.

 

Alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb információkat:

1, A rendszer:

A Yes Autorent a nála elhelyezett autókat kiadja bérbe. A bérbeadást követően a befolyó jövedelemből a tulajdonosnak bérleti díjat fizet.

Ez az összeg a Yes Autorent honlapján látható nettó bérleti díj 50%-a. Ez az összeg nominálisan abban az esetben is változatlan marad, ha a Yes Autorent a bérbe adás során kedvezményeket ad (kupon, előrendelés, törzsbérlői engedmény). Ugyanis ezek a kedvezmények csak a Yes Autorent árrését terhelik.

Ez alól a bérbeadók számára pozitív kivételt hosszú távú autóbérletek jelentik. Ha a bérlő 3, 6, 12, vagy 24 hónapra bérli ki az autót, abban az esetben a hosszú távú bérlethez kapcsolódó kedvezményt a Yes Autorent a saját bevételéből adja. Így a bérbeadó ilyen esetben is megkapja az egy hónapos bérlet esetén érvényes bérleti díj 50%-át.

Fontos: Magánszemély bérbeadók esetén a Yes Autorent kötelessége a kifizetéskor 16 % személyi jövedelemadót levonni, és befizetni az adóhatóságnak.

2, Teljes körű kiszolgálás:

A Yes Autorent biztosítja az autók elhelyezését, és elvégzi a bérbeadás teljes folyamatát (takarítás, üzemanyag feltöltés, ablakmosó feltöltés, ki- ill. visszaszállítások).

3, Nincs regisztrációs díj:

A bérbeadónak semmilyen regisztrációs, vagy egyéb díjat nem kell fizetnie. Sőt a Yes Autorent fizet folyamatosan a tulajdonosnak.

4, Folyamatos információ áramlás:

Az autóval kapcsolatos minden eseményről (bérbeadás, visszavétel) a tulajdonos azonnal értesül. Így, ha az autó nincs kiadva, a tulajdonos bármikor, előzetes bejelentés nélkül leellenőrizheti az autó állapotát.

5, Nagyfokú rugalmasság:

Amennyiben nincs előjegyzés az autóra, akkor a tulajdonos az autóját bármikor használhatja.

6, Pontos, tételes elszámolás:

A Yes Autorent minden kiadást követően e-mailt küld, ill. havonta tételes elszámolást küld a lezárt bérletekről, és kifizeti az ezekből származó pénzt a tulajdonosok felé.

7, Több irányú segítség:

A Yes Autorent segítséget nyújt abban, hogy az autók mindig megfelelő állapotban legyenek. A munkatársak figyelemmel kísérik a szerviz intervallumok betartását (olajcserék stb.).

8, Biztonságos bérlés:

A bérlőktől - azon kívül, hogy archiváljuk a papírjaikat – elsősorban bankkártyás kauciót kérünk. Ebben az esetben a bérlést követően 30 napig jogosult a Yes Autorent a bankkártyáról leemelni az esetleges bírságokat. Készpénzes kaució esetén a kaucióból 100.000 Ft-ot a bérlést követően 30 napig visszatartásra kerül. Így akár a bérlés után érkező bírságok (parkolás, autópálya matrica) is levonhatók a bérlőktől.

9, Az autók védelme:

Az autók átadása, és visszavétele szigorú protokoll szerint történik, így a legkisebb sérülések, hiányosságok értéke is levonásra kerül a bérlő kauciójából.

 

Amit öntől várunk:

- Üzembiztos autó (maximum 10 éves)

- Érvényes kötelező, és casco biztosítás

- Érvényes műszaki vizsga és befizetett súlyadó.

Ha további kérdései vannak, vagy szerződni kíván, kérem, ne habozzon és keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

Yes Autorent ügyfélszolgálat:

+ 36 20 555-11-55

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."