+36 20 555 1155

Kiegészítő felszerelések

kgyulesGyerekülés: Amennyiben az autóbérlés során kisgyermek is utazik Önnel, nálunk ez sem jelent problémát. A Yes Autorent Autókölcsönzőnél bérelhető gyermekülés díja 600 Ft/nap, alkalmanként maximum 6.000 Ft. Hosszabbtávú (30 napot meghaladó) autóbérlés alkalmával a napi 600 Ft/alkalmanként (max. 6.000 Ft havonta) újból felszámításra kerül.

(Az érvényes magyar jogszabályok szerint biztonsági gyermekülésben kötelező rögzíteni minden, a személygépkocsi hátsó ülésén utazó, tizenkét év alatti vagy 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket.)

Díja: 600 Ft / nap, (max. 6,000 Ft / hó)

 

kgyules2Gyerekülés "emelő": Amennyiben a gyermek, aki bérlőnkkel utazik, magasabb, mint 150 cm, a Yes Autorentnél bérelhető ezen kiegészítő. 400 Ft /nap, hosszabbtávú autóbérlés alkalmával maximum 4000 Ft. Hosszabbtávú (30 napot meghaladó) autóbérlés alkalmával a napi 400 Ft/alkalmanként (max. 4000 Ft havonta) újból felszámításra kerül.

/A Magyarországon jelenleg érvényes jogszabályok szerint a személygépkocsi hátsó ülésén utazó, 12 év alatti vagy 150 cm-nél alacsonyabb gyermeket biztonsági gyermekülésben kell rögzíteni./
Díja: 400 Ft / nap (max. 4.000 Ft / hó)

 

gpskicsiGPS: tökéletesen illeszthető bármelyik bérautónkba. A teljes Európa térképpel rendelkező GPS-el bárhova odatalálhat. Egyszerűen adja meg a kívánt célállomást, a többit pedig bízza a kis készülékre és koncentráljon a vezetésre. Könnyedén kezelhető menüje autókölcsönzés során is biztonságosan használható. A Yes Autorent Autókölcsönzőnél bérelhető GPS bérleti díja 1800 Ft/nap, alkalmanként 18000 Ft. Hosszabbtávú (30 napot meghaladó) autóbérlés esetén a napi 1800 Ft/alkalmanként (max. 18000 Ft havonta) újból felszámításra kerül.
Díja: 1.800 Ft / nap (max. 18.000 Ft / hó)

 

 

khlanc1Hólánc: Amennyiben Ön télen csatlakozik az autóbérlők sorához, a hólánc elengedhetetlen kelléke a bérletnek, főként ha Ön hossza távú útra indul. Díja: 400 Ft/nap, alkalmanként maximum 4.000 Ft.
Díja: 400 Ft / nap (max. 4000 Ft / hó)

Egy kis segítség kezdőknek:

A hóláncot mindig a meghajtott kerékre kell felszerelni. Rendkívüli hóviszonyok esetén tanácsos az összes kereket (beleértve az utánfutó, pl. lakókocsi kerekeit is!) hólánccal ellátni.

Összkerékmeghajtás esetén a hóláncot az elülső tengelyre kell felszerelni, a jobb fékhatás érdekében.

A hóláncot mindig előre, a behavazott emelkedő előtt, már a vízszintes szakaszon kell feltenni.

A hólánc öntisztulása érdekében nem szabad túlságosan szorosan felrakni, kell, hogy a láncnak legyen némi "játéka".

Hólánccal a megengedett legnagyobb sebesség 50 km/h!

Hosszabb, takarított útszakaszoknál mindig le kell venni a láncot, mivel ilyenkor az út is, a gumi is és a hólánc is sérül.

RÖVIDTÁVÚ AUTÓBÉRLET

HOSSZÚTÁVÚ AUTÓBÉRLET

BÉRBEADÓKNAK

HÍVJON MINKET!

(+36 20 555 11 55)

ÍRJON NEKÜNK!

TÉRKÉP

 

GY.I.K.

 

 

ÜGYFÉLVÉLEMÉNYEK

 

Feny

 

 

"Köszönöm szépen a remek lehetőséget és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!"

 

 

 

 

szavay

"Az Internetetn találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a 

Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik színvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelthető. Számos autóbólegkedvezőbb árat kínálták.

 

Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek bérautóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek."l lehet választani, az egészen kicsitől, a nagy, kényelmes autókig.

 

 

Garami

 

 

"Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segítség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark."