Ügyfeleink véleménye

Fenyő Iván, színművész

Köszönöm szépen a remek lehetőséget, és feltételeket. Nagyon jól járok veletek, és igazán meg vagyok elégedve a szolgáltatásotokkal! Amíg ez így marad, én hűséggel veletek maradok!

Garami Gábor , műsorvezető

Szeretettel ajánlom mindenkinek a www.yesauto.hu oldalt. Rugalmas, gyors segytség, és udvarias kiszolgálás. Kíváló autópark.

Szávay Ágnes, Profi teniszező,

Az interneten találtam rájuk, és bevallom először azért választottam őket, mert a többi autókölcsönzőhöz képest a legkedvezőbb árat kínálták. Később kiderült, hogy nem csak az áraik jók, hanem a szolgáltatásaik sznvonala is kíváló. Az iroda könnyen megközelíthető. Számos autóból lehet választani, az egészen kicsitől a nagy, kényelmes autókig. Mindenkinek szívesen ajánlom, akinek béreutóra van szüksége. Biztos vagyok abban, hogy a továbbiakban is tőlük fogok bérelni, amikor itthon leszek.

Almásy Gyula, Világjáró Magazin

A munkám miatt sokat utazom. Az autóimnak mindig más célnak kell megfelelnie. A mindennapi mozgáshoz legtöbbször elég egy kis autó. Néha azonban, ha stábbal, vagy nagyobb felszereléssel utazom, egy kisbusz kell. És előfordul, nem is olyan ritkán, hogy valami csúcs kategóriára van szükségem. Mintha a Yes Autorent a Rugalmas Autópark Kezelési Programot nekem találta volna ki. Mintha lenne egy saját autóflottám. Indulás előtt csak válaztanom kell, melyik az aktuális uticélnak éppen a legmegfelelelőbb jármű.

Pongrácz Zoltán , www.weboptim.hu

A cégem többek között honlapok optimalizációjával foglalkozik. Hol másutt kerestem volna autókölcsönzőt, ha nem az interneten. Az első találat egy igen érdekes, és egyedi megoldásokat felvonultató társaság volt. A Yes Autorent oldlát figyelmesen áttanulmányozva kiderült, hogy nem csak autók bérbe adásával, hanem bérletközvetítéssel is foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha valamilyen okból feleslegessé válik az autóm, akár csak pár hónapos időszakra is, beadhatom hozzájuk. A bérbeadásból jelentős bevételszerzésre adódik lehetőségem. Tehát optimalizálhatom az autóparkomat is.

+36 20 270 8080                               info@yesauto.hu